sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Smiley a blocat aseară străzile din comuna Vladimirescu. Concertul, dedicat „Zilelor comunei”, a adunat peste 3000 de spectatori

  de Alin Olteanu | 4 iunie 2023, 1:49 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Concertul lui Smiley, „capul” de afiș în prima parte a Zilelor comunei Vladimirescu, a stârnit interesul scontat de organizatori, administrația locală. Peste 3000 de oameni au ținut să cânte și să danseze cu și alături de artistul din București, foarte în vogă mai ales pentru generația tânără, nelipsită de la concertele acestuia. Înainte de el, un alt artist, celebru mai ales pentru generația trecută de 40 (nu zicem ani!…), anume Aurel Tămaș, a rupt inimile celor prezenți.

  Concertul, desfășurat în fața Bisericii Catolice din Vladimirescu, a reușit să blocheze traficul în întreaga zonă, însă nu au existat reclamații fiindcă locuitorii sunt obișnuiți ca la începutul lunii iunie să particpe la sărbătoarea localității.

  Înaintea lui Aurel Tămaș, pe scenă au urcat Maria Solomie, Amalia Paven, Ana Kiss, Weekend Stage – Natallia Aleksandrova și Mădălina Boroneanț.

  Astăzi, duminică, pe scenă vor urca soliști locali: Tania Tămaș, Marinela Racz, Adrian Petcu, Formația de dansuri a Liceului Național de Informatică Arad, ansamblurile folclorice Doina Crișului Ineu, Țara Zărandului Sebiș, Crișana Oradea, Giulia Chiș, Raluca-Ștefania Pop, Ansamblul Folcloric Florile Mureșului Vladimirescu, Răzvan Nuțiu, Diana-Giorgiana Mihuț, Andrei Gurău, Petrică Pașca, Malvina Nagy, Alexandru Pop Zărăndean, Voichița Suba și Ștefan Muntenaș.

  P.S. Poate ar fi timpul ca administrația locală să ia în calcul, pentru anii viitori, construirea unui amfiteatru (chiar și din structură metalică – cum am văzut destule în țară și „afară”), o zonă de spectacole, pentru desfășurarea concertelor sau a altor evenimente, fiindcă locuri libere în localitate ar fi destule. Nu că am avea ceva împotriva organizării Zilelor Comunei acolo unde se obișnuiește, în fața Bisericii Catolice, loc cu care oamenii sunt obișnuiți, dar poate că astfel s-ar putea intra într-o nouă „ligă” și s-ar invita artiști și cu alte ocazii. Inclusiv alt gen de spectacole. În rest, da, se simte, privind locuitorii aflați pe străzi, sărbătoarea.

  Citește și: La doar o săptămână de la nunta sa, Smiley susține astăzi un concert la Vladimirescu, de „Zilele comunei”

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.