„Șlagăr” de contrabandă. Transport ilicit de tutun, filtre ţigarete şi ţigarete netimbrate, oprit de poliţişti la Semlac

  de Special Arad | 17 iulie 2015, 2:34 PM | Semlac | Urmăriți

  0

  În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Arad, au depistat în trafic un bărbat care a deţinut fără drept şi transportat aproximativ 3 kg. de tutun, 2.000 de filtre ţigarete şi 400 de ţigarete de contrabandă.

  Bărbatul, de 65 de ani, a fost depistat pe DJ 709 D, pe raza localităţii Semlac, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 2,84 kg. de tutun, 2.000 de filtre ţigarete şi 400 ţigarete marca Slager, produsele deţinute ilicit având aplicate timbru fiscal emis de către autorităţile din Ungaria.

  Cele 2,84 kg. de tutun, 2.000 de filtre ţigarete şi 400 de ţigarete netimbrate marca Slager au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

  De asemenea, pentru deţinerea celor 2,84 kg. de tutun, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, pe teritoriul României, marcate necorespunzător, peste limita prevăzută de lege şi contrabandă.

  Totodată, pentru transportul celor 400 de ţigarete şi 2.000 de filtre ţigarete, cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 12/1990, cu suma de 5.000 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.