joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  SkirtBike Arad 2018, o duminică cu flori, culoare, bucurie, zâmbete și multe fete și femei frumoase în centrul orașului (330 Foto)

  de Lucian Dănilă | 24 iunie 2018, 8:19 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Cred că am găsit soluția… Dacă vrem să avem un oraș mai frumos am putea să le propunem fetelor și femeilor din Arad să organizeze zilnic câte o promenadă cu bicicleta în centrul urbei. Am văzut astăzi un oraș plin de viață, plin de zâmbete și de frumuseți de toate vârstele, de la copile de 5-6 ani, la femei de vârsta a treia.

  Lidia Flutur Georgiu și Cristina Laza sunt „vinovatele” din acest an pentru păstrarea acestei tradiții, SkirtBike Arad fiind la cea de-a 7-a ediție. La 24 iunie, în calendarul creștin ortodox, este sărbătorită nașterea Sf. Proroc Ioan Botezătorul, sărbătoare cunoscută și sub denumirile de Sânzienele sau Drăgaica. Astăzi s-a pedalat sub aceeași denumire SkirtBike în mai multe orașe din România!

  IMG 3955

  Foto: Lidia Flutur Georgiu și alte peste 300 de femei din Arad ne-au oferit astăzi zâmbete și frumusețe

  „SkirtBike Arad este o promenadă în Arad, o plimbare cu bicicleta care exprimă bucurie, mişcare, zâmbete și multe biciclete. Sunteți invitați să participați în ţinute chic, având bicicleta accesorizată aşa cum doriți. Anul acesta venim cu noutăți așa că vă recomandăm să stați pe aproape!”, era anunțul pe Facebook al acetui eveniment.

  Mulți se întrebau pe centru dar oare ce se întâmplă, ce e cu atâtea biciclete cu flori, cu atâtea femei? Răspunsul este cel de mai sus…

  Parada bicicletelor a avut loc pe traseul: Platoul Primăriei Arad – Bvd Revoluţiei – Piaţa Podgoria – Gara Arad – Bvd Revoluţei către Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad – înconjurăm Piaţa Avram Iancu – Bvd Revoluţiei către Primărie – Str Dimitrie Xenopol (pe lângă Universitatea Aurel Vlaicu) – Parcul Mihai Eminescu.

  Nu au lipsit nici echipajele de poliție care au asigurat oprirea traficului pe timpul promenadei, dar nici motociclistele, cele care au deschis drumul.

  Dar după atâtea cuvinte, vă lăsăm să vedeți cele peste 330 de fotografii care probabil spun mai multe…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.