vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 3Situație incredibilă la incendiul din Cartierul Verde. Pompierii n-au găsit hidranți și sting incendiul cu apă pompată dintr-o piscină | Foto

  de Andrei Fuliaș | 20 decembrie 2019, 9:50 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Un apel la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile cu privire la un incendiu care se manifestă la acoperișurile unor locuințe din Cartierul Verde.

  Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad au pornit de urgență spre locul incendiului cu o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă (APIC), două Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă (ASAS), un echipaj de Descarcerare ușoară, o Autoscară model S42, un echipaj SMURD de la Curtici, respectiv un ofițer și 16 subofițeri.

  La momentul ajungerii forțelor ISU Arad la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul a două apartamente. Focul a fost localizat, iar la momentul la care noi scriem aceste rânduri, pompierii acționează pentru stingerea lui.

  UPDATE

  La fața locului, pentru a acorda spirijin pompierilor din cadrul ISU Arad, au ajuns și 14 voluntari și o autospecială din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Livada. În acest moment se acționează cu trei autospeciale pentru lichidarea incendiului. Flăcările sunt extinse pe o porțiune de aproximativ 150 mp de acoperiș.

  UPDATE 2

  Pentru a face față incendiului, reprezentanții ISU Arad anunță că a fost suplimentată tehnica cu încă o autospecială de stingere cu o capacitate de 9000 de litri și o motopompă.

  UPDATE 3

  Pompierii se confruntă cu o situație incredibilă la incendiul din Cartierul Verde. Luptătorii cu flăcările pur și simplu nu au găsit hidranți în zonă și alimentarea cu apă se face cu motopompa, dintr-o piscină din apropiere.

  În continuare sunt decopertate acoperișurile celor două locuințe și pompierii încearcă lichidarea focului.

  Revenim cu alte amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.