vineri, 22 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Situația din vestiarul UTA era explozivă, incendiară!” Se negociază alte rezilieri

  de Lucian Dănilă | 19 iunie 2023, 8:01 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic a spus astăzi, la reunirea lotului echipei UTA, atât cât e el, că se mai lucrează și la alte rezilieri de contracte după ce au plecat până acum 15 jucători.

  „Tot citesc că la UTA au fost dați afară 15 jucători, dar pe lista aia sunt doi portari și doi juniori”, a spus Rednic. După aceea, el a confirmat că lista plecărilor nu a fost închisă.

  „Keșeru, Milosevic, cine mai e? Chindriș, Hoxhallari. Se discută cu ei. Sunt discuții de reziliere a contractului. Nu îi mai doresc în condițiile astea. Eu cred că e un băiat deștept Keșeru. Are calitate, dar e pentru o echipă care să-i aducă mingi în fața porții.

  Noi suntem o echipă și toți jucătorii trebuie să alerge. Avem mingea, atacăm. Pierdem mingea, ne apărăm. Unii dintre ei nu pot să facă lucrul ăsta.

  Acum v-o fi dor de Milosevic? UTA a fost la baraj. Dacă nu venea un antrenor cu experiență, nu știu dacă se salva, ținând cont de situația din vestiar, care era explozivă, incendiară”, a spus Mircea Rednic.

  Cine a plecat până acum
  Romario Benzar, Bautista Cascini, Dragoș Balauru, Haralambie Mociu, Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic, Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone, Willie Barbosa, Roger și Batha au plecat de la UTA.

  Până în acest moment au semnat cu UTA Godberg Berry Cooper, Denis Dumitrașcu și Cătălin Carp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.