News AlertSistemul ungurilor tot cade, e o coadă infernală la frontiera de pe autostradă

  de Special Arad | 7 mai 2019, 6:52 PM | Știri Arad

  0

  captură Livestream PTF Nădlac II

  Sistemul informatic al polițiștilor de frontieră din Ungaria a căzut temporar de mai multe ori încă de duminică, formându-se cozi extrem de lungi la graniță. Cel mai probabil, asta s-a întâmplat și acum la PTF Nădlac II (punctul de trecere a frontierei de pe autostradă), deorece e o coadă infernală la ieșirea din România.

  Conform aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră, timpul de așteptare pentru autoturisme este acum din nou acceptabil, în jur de 10 minute, semn că traficul a început să se fluidizeze, însă în urmă cu doar câteva minute s-a indicat că se poate aștepta la frontieră până și o oră.

  Sistemul informatic vamal maghiar a fost remediat de fiecare dată, însă traficul a fost întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport în timpul defecțiunii. Ieri, de exemplu, formalitățile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire în/din Ungaria s-au întrerupt la ora 8:30 (ora României) și abia începând cu ora 13:30 s-a anunțat că sistemul informatic al vecinilor funcționează din nou.

  Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră anunță că ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la remedierea situaţiei şi reluarea formalităţilor de către autorităţile ungare, controlul de frontieră să se desfășoare operativ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.