duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sinucideri bizar de asemănătoare ale unor influenți oameni de afaceri ruși. Vicepreședintele Novok, găsit spânzurat

  de - | 21 aprilie 2022, 10:01 PM | Internaţional

  0

  Vicepreşedintele gigantului rusesc Novotek, Serghei Protosenia, a fost găsit spânzurat în grădină, în timp ce soţia şi fiica sa au fost găsite şi ele moarte în pat, în reşedinţa din Costa Brava, Spania, relatează presa spaniolă. Cazul este şocant de asemenător cu cel al fostului vicepreşedinte al Gazprombank, care a fost descoperit mort alături de soţia şi fiica sa minoră, într-un apartament din Moscova, în urmă cu doar câteva zile.

  Serghei Protosenia s-ar fi spânzurat cu halatul în grădina reşedinţei sale din Spania, după ce şi-a ucis soţia şi fiica cu toporul şi cuţitul, potrivit anchetatorilor, care au găsit cele două arme ale crimei pline de sânge. Primele investigaţii arată că ar fi vorba despre o crimă domestică, potrivit hotnews.ro.

  Investigaţiile iniţiale ar indica faptul că bărbatul şi-ar fi ucis soţia şi fiica cu un topor în timp ce dormeau , iar apoi s-ar fi s-a spânzurat în grădină. Serghei Protosenia, soţia sa Natalia şi fiica lor adolescentă în vârstă de 18 ani au călătorit la Girona şi l-au lăsat pe celălalt fiu al familiei la reşedinţa sa din Franţa. Fiul a fost cel care a alertat autorităţile spaniole pentru că mama lui nu a răspuns la telefon, potrivit sursei citate.

  Citeste mai mult: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.