Sinucidere sau accident. Detașamentul ISU acționează pentru scoaterea din fântână a corpului unei femei de 67 de ani

  de Alin Olteanu | 2 martie 2019, 11:46 AM | Almaş | Știri Arad | Topic special

  0

  Detașamentele ISU acționează la această oră pentru scoatrea unei femei dintr-o fântână, în satul Cil, comuna Almaș. Din păcate, aceasta, în vârstă de 67 de ani, a decedat. Martorii susțin că este foart6e probabil să fie vorba de o sinucidere, femeia fiind cunoscută ca având afecțiuni psihice. Mai mult, se pare că aceasta nu este la prima tentativă de sinucidere.

  Cum spuneam, intervine ISU, Garda nr. 2 Gurahonț, din cadrul Detasamentului Sebis: 1 ofiter, 5 subofiteri, 1 autospecială.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.