duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sinucidere la Spitalul Județean Arad! Un angajat s-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

  de Mihai Todoca | 5 decembrie 2021, 1:38 PM | Știri Arad | Topic special

  7

  (foto: arhivă)

  Veste șocantă în rândul cadrelor medicale din Spitalul Județean Arad! Din informațiile pe care le deținem se pare că un angajat al spitalului a recurs la un gest extrem și și-a luat viața, după ce s-a arunat de la etajul cinci al clădirii. Bărbatul în vârstă de 43 de ani era inginer la serviciul tehnic din cadrul Spitalului Județean, fiind angajat de 5 ani și nu era cunoscut ca având probleme de natură psihică. Din nefericire, acesta a avut parte de o moarte chinuitoare, impactul cu solul neprovocându-i o moarte instantă. Medicii au încercat să-i salveze viața bărbatului, dar din nefericire eforturile lor au fost în zadar.

  Gestul pare să fie premeditat, deoarece acesta ar fi plecat de acasă către locul de muncă, și-a închis telefonul, după care s-a aruncat în gol.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda, in primul rand omul a mai avut probleme psihice mai demult si in al doilea rand, sotia lui era abuziva (a inceput sa ii dea palme in public cu cateva luni inainte – va puteti imagina voi ce facea in privat). Dar nimeni nu raporteaza asa ceva. Sa-i fie tarana usoara.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.