Sinucidere la Spitalul Județean Arad! Un angajat s-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

  de Mihai Todoca | 5 December 2021, 1:38 PM | Știri Arad | Topic special

  7

  (foto: arhivă)

  Veste șocantă în rândul cadrelor medicale din Spitalul Județean Arad! Din informațiile pe care le deținem se pare că un angajat al spitalului a recurs la un gest extrem și și-a luat viața, după ce s-a arunat de la etajul cinci al clădirii. Bărbatul în vârstă de 43 de ani era inginer la serviciul tehnic din cadrul Spitalului Județean, fiind angajat de 5 ani și nu era cunoscut ca având probleme de natură psihică. Din nefericire, acesta a avut parte de o moarte chinuitoare, impactul cu solul neprovocându-i o moarte instantă. Medicii au încercat să-i salveze viața bărbatului, dar din nefericire eforturile lor au fost în zadar.

  Gestul pare să fie premeditat, deoarece acesta ar fi plecat de acasă către locul de muncă, și-a închis telefonul, după care s-a aruncat în gol.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda, in primul rand omul a mai avut probleme psihice mai demult si in al doilea rand, sotia lui era abuziva (a inceput sa ii dea palme in public cu cateva luni inainte – va puteti imagina voi ce facea in privat). Dar nimeni nu raporteaza asa ceva. Sa-i fie tarana usoara.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.