Sinucidere în Bujac! O femeie s-a spânzurat în casă, lăsând doi copii fără mamă

  de Special Arad | 14 octombrie 2019, 2:00 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  O sinucidere a cutremurat cartierul arădean Bujac, unde în urmă cu aproximativ o oră. O femeie de 38 de ani s-a decis să-și pună capăt zilelor spânzurându-se în locuință. Din informațiile pe care le deținem, femeia era divorțată, iar în urma ei a lăsat doi copii minori, o fată și un băiat.

  Descoperirea macabră a fost făcută de un membru al familiei. Ulterior, la fața locului s-a deplasat un echipaj ambulanțier aparținând SAJ care a constatat decesul, cât și un echipaj al Poliției care face cercetări cu privire la modul în care a avut loc tragedia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.