joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Simularea examenului de bacalaureat continuă azi cu proba obligatorie a profilului

  de - | 23 martie 2021, 8:30 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a continuă, marţi, cu proba obligatorie a profilului – proba E.c), transmite HotNews, citând Agerpres. Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română. Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematică, iar ziua următoare – proba la Limba şi literatura maternă.

  Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d), iar pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă – proba E.b).

  Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română. Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematică, iar ziua următoare – proba la Limba şi literatura maternă.

  Elevii din zonele carantinate se vor putea deplasa la unităţile de învăţământ la care învaţă din afara localităţii carantinate pentru a participa la simularea examenelor naţionale, potrivit unei adrese a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

  Sursa: hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.