Simpozionul de Artă Fotografică ARCS: „Imaginea între banal şi artă”

  de Special Arad | 22 septembrie 2016, 3:16 PM | Cultură

  0

  FotoClubPro Arad, Centrul Cultural Judeţean şi Foto Clubul Banatul Montan organizează, în perioada 23 – 25 septembrie, Simpozionul de Artă Fotografică ARCS 2016 „Imaginea între banal şi artă”.  Evenimentul se va desfăşura la Căsoaia şi va reuni peste 20 de participanţi din Reşiţa, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Cluj şi Arad.

  În cadrul simpozionului vor avea loc expuneri ştiinţifice susţinute de către profesori universitari din şi Cluj. Prof. univ. dr. Eugen Moritz, de la Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca va vorbi despre „Asumarea tehnologiilor în artele vizuale”; prof.univ.dr. Karoly Feleki de la Universitatea de Artă şi Design, Cluj Napoca va vorbi despre „Afișul politic bazat pe metaforă”, iar conf. univ. dr. Stelian Acea, de la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Arte şi Design se va referi la „Portretul în fotografia contemporană”. Conf. univ. dr. Stelian Acea va susţine şi un atelier în aer liber având ca temă portretul.

  De menţionat este faptul că la simpozion a fost invitată şi o echipă a Serviciului Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Arad care îi va însoţi pe participanţi în diferite drumeţii turistice.

  Simpozionul se află anul acesta la prima ediţie iar organizatorii îşi propun ca evenimentul să se bucure de continuitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.