Simona s-a certat cu iubitul și a dispărut de acasă! Este din Păuliș și are trei copii acasă

  de Special Arad | 5 august 2018, 3:16 PM | Păuliş | Urmăriți

  0

  În data de 1 august anul acesta , o femeie în vârstă de 35 de ani, a dispărut de la domiciliul ei din Păuliș. Femeia se numește Ladar Simona Cristina, are 1,57-1,60 m înălțime, aprox 60 kg și ochii albaștri.

  Vecinii spun aceasta a dispărut de acasă în urma unui conflict avut cu concubinul ei, iar de atunci  Simona nu a mai fost de găsit. Femeia are un handicap mental, dar acesta nu i-a creat dificultăți în trecut în a telefona acasă și a anunța familia unde se află, ceea ce face ca dispariția acesteia să ridice unele semne de întrebare.

  Cei care au văzut-o sau pot oferi informații cu privire la găsirea Simonei sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.