miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Simona Halep va fi primită în salonul oficial al aeroportului Otopeni

  de - | 15 iulie 2019, 8:51 AM | Sport

  0

  Simona Halep se întoarce în țară luni, la ora 17:00, și va fi primită la salonul oficial al aeroportului Otopeni.

  Simona Halep a declarat, sâmbătă, în conferinţa de presă susținută după ce a devenit campioană la Wimbledon, că nu ştie ce o aşteaptă la revenirea în ţară, dar se așteaptă să aibă parte de o primire similară celei după cucerirea titlului de la Roland Garros.

  „Aş vrea să mulţumesc ţării mele, pentru că mă susţine oriunde aş juca. A fost uimitor. Vă mulţumesc!”, a fost mesajul pe care l-a avut Simona Halep, la Londra, pentru fanii și spectatorii români.

  Acum, campioana va face o pauză. „Vacanța – primul pas, pentru că îmi doresc și am nevoie, iar după aceea o să încerc să rămân cât mai motivată și să muncesc pentru sezonul din America”, a declarat Simona Halep la conferința de presă susținută la Londra.

  „Îmi doresc să fac o treabă bună la US Open, pentru că anul trecut am plecat foarte devreme și nu m-am bucurat deloc de ce e acolo. Sper anul ăsta să fie mai bine”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

  Cea mai bună performanţă la US Open a fost prezenţa în semifinală, în 2015. În sezonul trecut, a ieşit încă din primul tur.

  Îmi fac rezervare pentru US Open? a fost întrebată de un jurnalist. „Da, da, da”, l-a asigurat Simona râzând.

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.