Simona Halep spune că a fost obosită psihic din cauza momentelor grele din familia ei

  de - | 12 august 2015, 10:26 AM | Sport

  0

  Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat într-un interviu acordat WTA că momentele grele din familia ei şi oboseala psihică au împiedicat-o să-şi păstreze evoluţiile bune pe care le-a avut în prima parte a sezonului 2015.

  “Am jucat foarte bine la Indian Wells şi la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci şi cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară şi nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva. Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Aşa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»”, a declarat Halep, referindu-se la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, la vârsta de 29 de ani.

  Românca spune că a depăşit perioada dificilă şi se simte bine acum: “Pot să spun că mă simt bine acum. Mă simt bine pentru că am avut o pauză lungă acasă, cam patru săptămâni. M-am relaxat în totalitate. Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămâni în România pentru că îmi place acolo şi mă simt bine.”

  SURSA: MEDIAFAX

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.