Zbor direct spre Dubai de pe Aeroportul Timișoara

  de Special Arad | 6 October 2021, 8:44 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Două noi zboruri vor fi introduse pe Aeroportul Internațional Timișoara către Dubai, astfel că se va putea călători spre cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, una dintre destinațiile de vacanță de top.

  Prima plecare spre noua destinație va avea loc în data de 30 decembrie 2021, cu întoarcere în data de 6 ianuarie 2022.

  Al doilea zbor va fi în 6 ianuarie 2022 și va avea întoarcere în data de 13 ianuarie 2022, iar cursele vor continua, daca există interes din partea pasagerilor. Charterul e coordonat de compania Dertour. Detalii pe www.dertour.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.