Simona Halep a renunțat la colaborarea cu antrenorul Van Cleemput

  de - | 18 februarie 2019, 9:00 AM | Sport

  0

  Simona Halep nu va mai lucra cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput după turneul din Qatar. Sportiva din România a confirmat informația într-un interviu pentru WTA Insider pe care l-a acordat înainte de turneul următor la care va participa, cel de la Dubai.

  „E o persoană bună, o persoană foarte plăcută, dar pe teren chimia nu este acolo”, a declarat Simona Halep.

  Iniţial, Simona Halep îşi confirmase parteneriatul cu Thierry Van Cleemput înainte de a pleca la Ostrava, pentru FedCup, însă cei doi au colaborat propriu-zis pentru prima dată în Qatar.

  Citește mai multe cu un click pe Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.