marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Simona Halep a câștigat turneul Premier de la Roma după o finală de 32 de minute cu Pliskova!

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2020, 4:19 PM | Sport

  0

  Sunt articole despre Simona Halep care probabil îți iau mai mult timp să le citești decât a durat primul set din finala de la Roma cu fostul numărul 1 mondial, Karolina Pliskova.

  Simona a început meciul furibund și nu i-a dat nicio șansă sportvei din Cehia care părea că nu se poate deplasa pe teren. A fost un 6-0 în doar 20 de minute, timp în care am evut mici emoții doar în setul al patrulea, când Pliskova avea 40-0 pe serviciul româncei. Halep a revenit, a câștigat jocul și apoi s-a impus până la finalul setului.

  Jucătoare recunoscută pentru loviturile foarte puternice, Pliskova nu a reușit nicio minge direct câștigătoare în primul set! Simona a avut opt astfel de mingi.

  La finalul setului, Pliskova a cerut o pauză medicală, acuzând dureri la spate. A reintrat pe teren, dar a pierdut din nou pe propriul serviciu. A urmat apoi Simona la serviciu, și Pliskova a părut că poate reveni în meci, după un break generat mai mult de cele două duble greșeli ale sportivei din Constanța, sau de mingile trimise afară. Era 1-1 și se vedea pe figura Simonei că a deranjat-o că a pierdut pe propriul serviciu.

  Pliskova a urmat ea să servească, a avut 30-0, dar Halep a revenit și a reușit un nou break, moment în care Karolina Pliskova a abandonat lupta și s-a retras de pe teren. Au trecut 32 de minute de la prima servă a meciului.

  Este al treilea turneu consecutiv câștigat de Simona Halep după Dubai și Praga, și pentru prima dată când câștigă turneul Premier de la Roma, acolo unde a mai jucat două finale, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina.

  Peste o săptămână va începe Roland Garros, turneu de Grand Slam la care Simona Halep este principala favorită după ce Ashley Barty a anunțat că nu va participa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.