Simona Halep a câștigat turneul Premier de la Roma după o finală de 32 de minute cu Pliskova!

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2020, 4:19 PM | Sport

  0

  Sunt articole despre Simona Halep care probabil îți iau mai mult timp să le citești decât a durat primul set din finala de la Roma cu fostul numărul 1 mondial, Karolina Pliskova.

  Simona a început meciul furibund și nu i-a dat nicio șansă sportvei din Cehia care părea că nu se poate deplasa pe teren. A fost un 6-0 în doar 20 de minute, timp în care am evut mici emoții doar în setul al patrulea, când Pliskova avea 40-0 pe serviciul româncei. Halep a revenit, a câștigat jocul și apoi s-a impus până la finalul setului.

  Jucătoare recunoscută pentru loviturile foarte puternice, Pliskova nu a reușit nicio minge direct câștigătoare în primul set! Simona a avut opt astfel de mingi.

  La finalul setului, Pliskova a cerut o pauză medicală, acuzând dureri la spate. A reintrat pe teren, dar a pierdut din nou pe propriul serviciu. A urmat apoi Simona la serviciu, și Pliskova a părut că poate reveni în meci, după un break generat mai mult de cele două duble greșeli ale sportivei din Constanța, sau de mingile trimise afară. Era 1-1 și se vedea pe figura Simonei că a deranjat-o că a pierdut pe propriul serviciu.

  Pliskova a urmat ea să servească, a avut 30-0, dar Halep a revenit și a reușit un nou break, moment în care Karolina Pliskova a abandonat lupta și s-a retras de pe teren. Au trecut 32 de minute de la prima servă a meciului.

  Este al treilea turneu consecutiv câștigat de Simona Halep după Dubai și Praga, și pentru prima dată când câștigă turneul Premier de la Roma, acolo unde a mai jucat două finale, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina.

  Peste o săptămână va începe Roland Garros, turneu de Grand Slam la care Simona Halep este principala favorită după ce Ashley Barty a anunțat că nu va participa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.