Silviu Pană ar putea fi următorul transfer al Bătrânei Doamne! Vrea să vină după Mihalcea (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 30 June 2017, 3:01 PM | Sport

  0

  Are 26 de ani și a fost o mare speranță a fotbalului românesc. A jucat pe prima scenă pentru Săgeata Năvodari, Chiajna sau Viitorul, iar în ultimele sezoane a fost printre cei mai buni jucători de la FC Brașov și Olimpia Satu Mare.

  Este Silviu Pană, un mijlocaș central care s-a despărțit în această vară de Olimpia și s-a înțeles cu cei de la Dunărea Călărași, acolo unde era antrenor Adrian Mihalcea. Acum, după venirea lui Mihalcea la Arad, Silviu Pană le-a cerut oficialilor clubului din Călărași să îl lase să plece la Arad, acolo unde a plecat și antrenorul care l-a dus la Dunărea.

  În 2011, Silviu pană juca pentru echipa națională de tineret. Tot în acel an s-a operat și la inimă…

  Având probleme cardiace din naştere, Silviu Pană a fost operat cu succes la Institutul de Cardiologie din Timişoara, în acest început de săptămână. Intervenţia de ablaţie a fost efectuată de către doctorii Ivănică şi Pescariu, aceştia considerând că o eventuală amânare a intervenţiei i-ar fi putut fi fatală. „Domnii doctori mi-au spus că situaţia sa era un avansată şi existau destule riscuri. Nu a fost vorba de un singur fascicul de ţesut, aşa cum mă aşteptam, ci de două, dar sperăm să revină pe terenul de fotbal. Chiar dacă va fi externat mâine, este exclus să facă efort fizic mai devreme de o lună. Sper să îl pun pe picioare pentru pregătirea de iarnă”, a declarat pentru ProSport, Olivia Timnea, medicul Concordiei Chiajna, scriau în 2011 jurnaliștii de la ProSport.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.