sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Sifonarul” din Poliția Arad a fost executat ca la manual: de foștii colegi, cu fiola și camera video | Video exclusiv!

  de Andrei Fuliaș | 10 septembrie 2019, 1:46 PM | Știri Arad | Topic special

  9

  Știrea e banală: un individ a fost prins la volan băut, amendă și permis suspendat. Dar, când în „propoziție”, în loc de un individ, apare subiectul „ subofițer de la Serviciul Rutier Arad”, prins băut, cu 0,22 mg/litru alcool în aerul expirat, situația se schimbă. La fel, când în propoziție apare numele subofițerului, adică Mihai Majo, situația se schimbă și mai și. Și, în ultimul rând, când ni se spune în comunicatul oficial, că Majo (în comunicat nu era niciun  nume, noi obținându-l pe „surse”) a fost depistat în trafic de către „colegii” (o să aflați de ce punem ghilimele) de la Poliția Nădlac, atunci situația este explozivă de-a dreptul.

  Și, înainte de a vă lăsa să urmăriți cum a fost prins și executat respectivul Mihai Majo, să explicăm puțin cum stă cu adevărat situația.

  Acest Majo este bănuit – și mulți ar băga mâna în foc pentru asta – că este cel care, în calitate de lucrător la postul de Poliție Nădlac până anul trecut, și-a fotografiat fostul șef, subcomisarul Flavius Socaciu, când acesta se afla într-o avansată stare de ebrietate, la un chef privat, între colegi, la o căbănuță. Ulterior, tot bănuieli și astea, dar fum fără foc nu iese niciodată, subofițerul Majo ar fi dat fotografiile mai „departe”, el știind faptul că unul dintre comandanții IPJ Arad se află în „război” declarat cu șeful Poliției Nădlac. Acum nu știm dacă datorită acestor fotografii Majo a ajuns, prin „negociere”, să fie angajat al Serviciului Rutier Arad, însă știm sigur că mulți dintre colegii săi l-au luat la ochi și i-au promis că nu-l vor ierta. (Trebuie să spunem că aceste fotografii au stat la baza unui control la Poliția Nădlac, dorindu-se pedepsirea șefului de post de acolo).

  Ei bine, nu l-au iertat și, ca un făcut, domnul Majo a fost „agățat” în trafic tocmai de foștii lui colegi de la Nădlac, pus să sufle în fiolă și filmat. Adică umilit de către foștii săi colegi nădlăcani pe care și-a permis să-i fotografieze când știau că se distrează cu vin și muzică la un chef „off the record”.

  Cât a băut Majo înainte să fie prins, nici nu mai contează (oricum, nu mult), asta pentru că scopul celor care s-au răzbunat a fost atins: „Șeful Inspectoratului a dispus cercetarea prealabilă a polițistului. În funcție de rezultatul acesteia, vor fi luate măsurile legale care se impun”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

  În continuare, puteți constata dumneavoastră cum „l-au lucrat”… și majoritatea celor cu care am vorbit spun că pe bună dreptate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Să îl agațe și pentru folii pe prostu ăsta care sifoneaza petreceri private, are folii pe față foarte închise, dar el are voie că e la rutieră, când era la școală era cel mai retardat toți râdeau de el, cum s-o ajuns o început să ardă tot chiar și șefii lui care l-au ajutat să evolueze, nu țin cu nimeni dar își merită gunoiu ăsta soarta, dacă vezi comentariul află că ești un căcat cu ochi

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.