Și se zicea că nu se fură din pădurea Monesei! Tocmai o societate din Alba a furat lemn în valoare de 80 de mii de euro

  de Special Arad | 21 martie 2019, 8:51 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice cercetează o societate comercială pentru săvârșirea de delicte silvice.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii B.C.D.S. s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos. În fapt, în perioada iulie – decembrie 2018, o societate comercială din județul Alba, în timpul procesului de exploatare legală a unei partizi, a tăiat fără drept și sustras 478 de arbori de diferite specii dintr-un ocol silvic de pe raza localității Ignești zona Sebișului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 397.430 de lei. Materialul lemnos tăiat ilegal ar fi fost comercializat împreună cu materialul lemnos exploatat legal.

  Societatea comercială este cercetată sub asteptul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.