marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și George nu mai vine… Țucudean a dezertat din cantonamentul Viitorului!

  de Lucian Dănilă | 8 august 2017, 2:54 PM | Sport

  2

  George Țucudean, arădeanul care a evoluat pentru UTA, Dinamo, Standard, Charlton, Steaua, ASA, Pandurii și Viitorul, „nu se mai poate concentra la fotbal” și dorește să părăsească gruparea patronată și antrenată de Gheorghe Hagi.

  Campion cu Viitorul în această vară, după ce în 2015 a cucerit titlul cu Steaua, Țucudean vrea săpărăsească gruparea de la Ovidiu, la câteva săptămâni după ce prietenul său de generație, arădeanul Florin Purece, a fost pus pe lista de transferuri.

  Viitorul susţine, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu are oferte pentru George Ţucudean şi că jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi cantonamentul echipei din cauza programului încărcat, precizând că această situaţie reprezintă un lucru grav.

  Comunicatul echipei conduse de Gheorghe Hagi vine ca urmare a unor articole publicate în presă. În materialele respective s-a scris că atacantul în vârstă de 26 de ani a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată pentru că îşi doreşte să se transfere la altă echipă, având mai multe oferte. De asemenea, Viitorul a infirmat şi presupusul conflict dintre antrenorul Cătălin Anghel şi mai mulţi jucători, printre care şi Ţucudean.

  Comunicat FC Viitorul

  „În urma articolelor apărute luni, 7 august, respectiv marţi, 8 august, conducerea echipei FC Viitorul face următoarele precizări:

  – Nu a existat niciun scandal între conducere şi jucătorul George Ţucudean, aşa cum s-a afirmat în cele două articole, jucătorul fiind cel care şi-a exprimat dorinţa de a părăsi cantonamentul echipei din cauza programului încărcat şi a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situaţie reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă.

  – Pe adresa clubului nu există în acest moment nicio ofertă pentru jucătorul în cauză, aşa cum de asemenea s-a precizat în articolul de luni, 7 august.

  – Între antrenorul principal Cătălin Anghel şi jucători există o relaţie normală, nimic din ce s-a scris în cele două articole nu este adevărat.

  – Orice afirmaţii referitoare la faptul că lotul de jucători ar fi împărţit în două tabere, aşa cum se precizează în articolul de marţi, 8 august, sunt total neadevărate şi nu fac decât să aducă un deficit de imagine asupra unui club unde nu au existat niciodată astfel de tensiuni şi care doreşte să îşi îndrepte atenţia doar spre următoarele partide.

  Toate aceste dezinformări apar într-un moment dificil şi nu fac decât să creeze falsa impresie că în cadrul echipei ar exista anumite tensiuni înaintea unor partide dificile şi extrem de importante atât pentru clubul nostru cât şi pentru fotbalul românesc, în Liga 1 şi în play-off-ul Europa League”, se arată în comunicatul campioanei en titre”.

  SURSA: ProSport

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Prea documentat-continuare

   Un articol scris la ,,fix,,si-n Special Ar.ca sa pot comenta la subiect,nu ca-n alte comentarii!De pe timpul lui Ceasca am cunoscut pe bravul jucator Marius Tucudean (mai putin pe d-l Cosma cu mobila sa..) si fiul sau George a inceput sa joace bine la UTA.APOI A INTERVENIT RUPTURA,caci Marius si socrul Cosma s-au retras sa mai ajute UTA prin ceva finantari.iar speranta in fotbal si auto George, a colindat pe la mai multe echipe,dar nu a rupt gura targului!Nici la ultima echipa,cea a lui HAJII nu za stralucit si mai mult eliminarea din meciul cu Omonia unde a intrat la rupere in portarul cipriot,a pus capacul.Fiind eliminat,Hajii trebuie sa decarteze cartonasul rosu si secundul Anghel s-ar fi luat de vedeta aradeana.Ca si Purece ce nu da mai mult 2-3 goluri pe sezon si George nu a confirmat…Meszare,Gradinare,Dragane si Mihalcea sa analizati de 10 ori daca vreti sa readuceti asemenea jucatori..!Unii pot progresa in domeniul auto…!Poate am spus prea multe,dar eu sunt utist ce cunosc aproape totul din fotbal ! Hai UTA !

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.