sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Și-au încordat mușchii și au obținut medalii la culturism

  de Dan Lazăr | 12 noiembrie 2019, 12:54 AM | Sport

  0

  O familie din Arad, soț și soție, practică cu succes culturismul, la finele săptămânii trecute remarcându-se la competiții desfășurate la Lugoj și Timișoara.
  Patru medalii au reușit să cucerească sportivii CS XOX Gym Arad la concursul de culturism „Internațional Clasic Florin Teodorescu – Lugoj 2019”. „A fost un concurs internațional foarte greu, cu concurenți foarte bine pregătiți, dar totusi am reușit. C.S XOX GYM Arad a fost la înălțime, ca întodeauna”, a declarat Constantin Bîșcă, președintele CS XOX Arad, care a ocupat locul III în concursul de masters și locul III la seniori. Soția, dar în același timp și eleva acestuia, Adriana Bîșcă a completat zestrea de medalii a clubului arădean cu un loc I la Bikini senioare și un loc II la Open.
  Cei doi sportivi au participat, weekendul trecut, și la Concursul Internațional „Cupa Libertății Timișoara”, unde Constantin Bîșcă a obținut locul III la master 85 kg și locul III la seniori 85 kg, iar Adriana Bîșcă locul II la senioare.

  culturism 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.