Și-au încordat mușchii și au obținut medalii la culturism

  de Dan Lazăr | 12 noiembrie 2019, 12:54 AM | Sport

  0

  O familie din Arad, soț și soție, practică cu succes culturismul, la finele săptămânii trecute remarcându-se la competiții desfășurate la Lugoj și Timișoara.
  Patru medalii au reușit să cucerească sportivii CS XOX Gym Arad la concursul de culturism „Internațional Clasic Florin Teodorescu – Lugoj 2019”. „A fost un concurs internațional foarte greu, cu concurenți foarte bine pregătiți, dar totusi am reușit. C.S XOX GYM Arad a fost la înălțime, ca întodeauna”, a declarat Constantin Bîșcă, președintele CS XOX Arad, care a ocupat locul III în concursul de masters și locul III la seniori. Soția, dar în același timp și eleva acestuia, Adriana Bîșcă a completat zestrea de medalii a clubului arădean cu un loc I la Bikini senioare și un loc II la Open.
  Cei doi sportivi au participat, weekendul trecut, și la Concursul Internațional „Cupa Libertății Timișoara”, unde Constantin Bîșcă a obținut locul III la master 85 kg și locul III la seniori 85 kg, iar Adriana Bîșcă locul II la senioare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.