vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-au făcut praf mașinile! BMW și Range Rover șifonate într-un carambol cu cinci mașini

  de Special Arad | 1 septembrie 2015, 6:26 PM | Naţional

  0

  Un carambol în care au fost implicate nu mai puțin de cinci autovehicule a avut loc zona centrală a Timișoarei, la intersecția bulevardului Take Ionescu cu strada Vasile Goldiș. În accident au fost implicate un Range Rover, o Skoda, un BMW, un Renault și o Dacie Logan.

  Cel mai rău a ieșit din carambol Skoda, care a fost avariată serios atât în față, cât și în spate. Conform primelor informații, o mașină încerca să iasă cu spatele de pe strada Vasile Goldiș, care este închisă pentru că acolo se taie copaci în această dimineață, scrie pressalert.ro.

  Mai multe vehicule au încetinit pe Bulevard, pentru a permite ieșirea mașinii de pe strada Vasile Goldiș, iar Range Rover-ul, venit cu viteză din spate, a provocat carambolul. Poliția a ajuns la locul accidentului și a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul, scrie PRESSALERT.

  accident tm 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.