vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a târât soacra cu mașina pe distanța de 50 de metri! Ar fi urmat nunta… (FOTO-VIDEO)

  de - | 13 iulie 2015, 12:10 PM | Naţional

  0

  Un bărbat şi-a nenorocit soacra cu doar o săptămână înainte de nuntă. Femeia a fost târâtă cu maşina aproape 50 de metri şi a ajuns la spital în stare gravă.

  Petrecerea a fost anulată, iar cel care ar fi trebuit să fie mire este cercetat acum pentru vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului. Cuplul din Vlădeşti – Argeş plănuise nunta duminica viitoare. Cei doi tineri s-au certat, femeia a fost lovită de bărbat şi a plecat la mama sa împreună cu cei doi copii. Bărbatul nu a acceptat situaţia, şi-a băgat copiii cu forţa în maşină şi, când a vrut să plece, soacra s-a prins de maşină şi a fost târâtă pe şosea 50 de metri, scrie stireazilei.ro.

  Bărbatul a oprit într-un târziu maşina. A mers să vadă în ce stare este femeia şi, când a văzut că era plină de sânge, a plecat de la locul accidentului. A ajuns până la urmă la poliţie. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel cu grave traumatisme craniene, iar politiştii au început o anchetă.

  Tânărul va fi cercetat penal şi pentru fugă de la locul accidentului, nu doar pentru vătămare corporală din culpă, scrie stireazilei.ro.

  Evident, nunta a fost anulată.

  FOTO: realitatea.net

  VEZI VIDEO AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.