Și a început… para-ndărătul pentru cei 100.000 de euro pe care Falcă i-a dat TVR-ului la Eurovision. Televiziunea națională l-a dus în emisiunea lui Dinescu

  de Alin Olteanu | 11 aprilie 2019, 11:00 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știam că nu trebuie să așteptăm prea mult…

  TVR-ul anunță pe pagina de Facebook a instituției o emisiune de emisiune. După ce în „Politică și delicatețuri”, la TVR, a chemat la rând mai multe personaje picante din lumea artistică, fiind cică dezamăgit de politicieni, Mircea Dinescu pune „cireașa”  pe tortul penibilului și ne anunță că l-a chemat pe Gheorghe Falcă în emisiune și că în 14 aprilie o să trebuiască să ne „înghesuim” în fața televizoarelor ca să vedem ce nu am mai văzut. Cum ce n-am mai vazut? Normal… un politician care nu-l dezamăgește pe Dinescu. Ha! Ha! Ha!

  Iată cum explică TVR invitarea lui Gheorghe Falcă, aflat în plina campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, la TVR: „Deşi numele ar fi trebuit să o ceară, la Politică şi delicateţuri au fost invitați, în ultima perioadă, actori, muzicieni, oameni de televiziune şi mai puţin politicieni. Răspunsul pentru direcţia în care s-a îndreptat emisiunea în cele mai recente sezoane, vine chiar de la Mircea Dinescu: „am fost dezamăgit de unii politicieni şi atunci am invitat mai mult personaje picante din lumea artistică, dar iacătă, cred ca e timpul sa mai invităm şi oameni care joacă în altă piesă decât ne închipuim noi” (Mircea Dinescu). Astfel, în ediţia din 14 aprilie, poetului îi trece pragul Gheorghe Falcă, primarul Aradului. Şi nu de ieri, de azi, ci de 15 ani. Dinescu îl pofteşte întâi în bucătărie, unde prepară cu îndemânare un şnitel de viţel după o idee proprie. Umple şniţelul cu un amestec de ştevie, ou şi brânză, iar la final pregăteşte o salată de primăvară, stropită, desigur cu zeamă de portocale”.

  Și acum… Cât a costat emisunea?… sigur o să vă întrebați, că știm că cititorii noștri sunt deștepți foc.

  Drept pentru care o spunem direct: Nici mai mult nici mai puțin de 450.000 de lei, bani plătiți de Arad pentru organizarea semifinalei Eurovision, la care nu s-au dat invitații la „liber”, decât pe filieră de partid. Se spunea atunci că în schimbul acestor bani, TVR o să promoveze Aradul turistic, așa încât nu o să mai avem locuri de cazare libere în municipiu și județ.

  Ei bine, noi știam că Falcă se „ține” că Aradul e al lui, dar acum constatăm oficial că televiziunea națională îl confundă de-a dreptul pe Falcă cu obiectivele turistice din municipiu și județ.

  Ia citiți ce răspuns am primit de la TVR când am întrebat ce au făcut cu cei 450.000 de lei pe care Falcă de la Primăria Arad și Cionca de la Consiliul Județean Arad i-au dat cu atâta „dragoste” pentru Eurovision:

  Oare mai are vreun rost să întrebăm TVR-ul cât a costat invitarea lui Falcă în emisiunea lui Dinescu?… Dacă dumneavoasstră, cititorii noștri, doriți, o să o facem. Însă precizăm că ni se pare mai mult decât clar răspunsul la această întrebare.

  Să nu uităm! La Eurovision – semifinală Arad, Gheorghe Falcă a stat în primul rând. La Cluj, la concertul susținut de Andre Rieu, Boc a stat pe rândul 12. Nah, chestie de abordare… Nu?

  Sursa foto: TVR

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.