Un ATV de aur. Lion Racing Team Sebiș oferă campionul țării la Endurocross

  de Dan Lazăr | 4 December 2020, 10:07 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Sportul pe două sau patru roți este destul de dezvoltat în această parte de țară, lucru confirmat (și) de Cosmin Bistrian, care este noul campion național al României la Endurocross – Clasa ATV PRO, clubul la care este legitimat fiind Lion Racing Team Sebiș.

  „Anul 2020 a fost un an foarte bun pentru mine, deoarece am reușit să cîștig titlul de campion național la categoria ATV PRO chiar de la prima participare in această competiție! Sunt foarte fericit și sper ca în 2021 să repet această performanță”, a declarat, pentru FRM, pilotul din Caransebeș.

  Această clasă – ATV PRO – este dominată, de altfel, de reprezentanți ai clubului din Sebiș: Ioan Căpățână, Raul Stanciu și Alin Bercea, campionul Claudiu Cosmin Bistrian reușind să întrerupă lunga dominație a lui Mihai Lungu (Racing Florești).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.