miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sharon Stone, la 61 de ani, a recreat celebra scenă „deocheată” din Basic Instinct

  de Special Arad | 10 noiembrie 2019, 12:14 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Actriţa americană Sharon Stone, în vârstă de 61 de ani, a recreat scena cu scaunul din filmul „Basic Instinct“, unul dintre cele mai celebre momente din istoria cinematografiei.

  Aflată pe scena unei gale organizate de revista „GQ Men“, Sharon Stone a recreat celebra şi controversata scenă din filmul „Basic Instinct“, în care actriţa îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă, a stat picior peste picior în faţa poliţiştilor care o interogau în rolul lui Catherine Tramell şi şi-a lăsat la vedere părţile intime, scrie Fox News.

  Îmbrăcată într-o rochie scurtă neagră, strălucitoare şi cu un decolteu adânc în formă de V, Stone se afla pe scenă pentru a primi premiul Femeia Anului din partea GQ Men.
  După ce a acceptat trofeul, Stone s-a aşezat pe scaun picior peste picior şi a început discursul în care a vorbit despre momentul care i-a schimbat viaţa. În acest timp, actriţa i-a îndemnat pe cei din sală să se aşeze picior peste picior.

  „Acum mulţi ani, eram în platoul de filmare, iar regizorul meu mi-a spus: «Poţi să-mi dai chiloţii pentru că îi vedem pe imagini şi tu nu ar trebui să porţi lenjerie, dar noi nu vom vedea nimic». Am spus «sigur». Nu ştiam că acest moment îmi va schimba viaţa“, le-a spus actriţa celor prezenţi la eveniment.

  La finalul discursului său, Stone a mulţumit pentru premiu şi a încheiat prin a spune că „nu a fost decât o glumă“.

  Scena din filmul „Basic Instinct“, a cărei protagoniste a fost Sharon Stone, a fost una extrem de controversată după premiera producţiei, iar ulterior a devenit unul dintre cele mai cunoscute momente din cinematografia modernă.   „Basic Instinct“ prezintă un detectiv care investighează uciderea brutală a unui star rock, iar drumul i se interesectează cu cel al unei enigmatice scriitoare, care devine rapid principalul suspect.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.