luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sfârșit șocant pentru Andreea! A dispărut de acasă și a fost găsită spânzurată

  de Special Arad | 11 februarie 2016, 10:18 AM | Internaţional

  0

  Românca în vârstă de 36 de ani din Roma, dispărută la sfârşitul lunii trecute, a fost găsită  spânzurată în zona viaductului Gronchi.

  Potrivit carabinierilor, cadavrul Andreei Gherghină se afla într-o stare avansată de descompunere, de unde rezultă că decesul a avut loc în urmă cu cel puţin zece zile. Până în prezent, oamenii legii nu au reuşit să descopere motivele care au determinat-o pe româncă să recurgă la acest gest cumplit.

  Reamintim că Andreea Gherghină a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni, după ce şi-a însoţit fetiţa de trei ani la grădiniţă, scrie actualitatea.it.

  „V-am iubit. Ai grijă de Chiara” scria pe biletul lăsat soţului său, Massimiliano.

  În speranţa că o va determina să se întoarcă acasă, bărbatul a înregistrat inclusiv un mesaj video pentru „Il Messaggero”, în care îi promitea Andreei că o va ajuta să-şi rezolve toate problemele.

  „Întoarce-te acasă, te rog! Chiara are nevoie de mama ei. Problemele pe care le ai la locul de muncă se vor rezolva”, i-a transmis Massimiliano, scrie actualitatea.it.

  FOTO: actualitatea.it

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.