Serviciul Salvamont-Salvaspeo, atestat și acreditat

  de - | 6 decembrie 2019, 8:23 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Echipa Salvaspeo a Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo a fost atestată pentru îndeplinirea atribuțiilor privind prevenirea accidentelor, cât și organizarea activității de salvare din mediul subteran speologic. De asemenea, Salvaspeo a fost și acreditată pentru activități de salvare, durata atestării, respectiv a acreditării fiind de 4 ani, până în 17 august 2023.

  „Este o recunoaștere a activității serviciului Salvaspeo, o echipă formată din specialiști, care atunci când trebuie salvate vieți omenești este gata să intervină, indiferent de anotimp, de condițiile meteo sau de alți factori. Salvaspeo Arad reprezintă o echipă de elită în rândul activiștilor salvamont și de speologie”, a afirmat Răzvan Ciubotariu, directorul Direcției Tehnică-Investiții a Consiliului Județean Arad.

  Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo se află în subordinea Direcției Tehnică-Investiții și este un serviciu de utilitate publică, înființat în baza prevederilor din Legea nr. 215/2001 – Legea administrației publice locale, Legea nr. 402/2006 privind prevenirea accidentelor şi organizarea activității de salvare din mediul subteran speologic şi a Hotărârii Guvernului nr. 77/2003 privind instituirea unor măsuri pentru prevenirea accidentelor montane şi salvarea în munţi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.