duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Serialul „Prison Break” revine cu un nou sezon

  de - | 12 aprilie 2016, 12:32 PM | Film

  0

  Echipa celebrului serial american „Prison Break” a descins în Maroc pentru a filma episoadele celui de-al V-lea sezon, a anunțat Centrul Cinematografic marocan, într-un comunicat online citat de EFE, potrivit Digi 24.

  Filmările au început deja pe 28 martie în trei orașe: Rabat, Casablanca și Uarzazate (sudul țării) și vor continua până pe 17 mai.

  Postul american FOX anunțase la începutul acestui an că noul sezon al serialului „Prison Break”, care cuprinde cel puțin zece episoade, îi va avea din nou pe Michael Scofield și Lincoln Burrows în rolurile celor doi frați protagoniști, interpretați de Wentworth Miller și respectiv Dominic Purcell.

  Purcell și Miller joacă rolurile acestor frați certați cu legea care pun la cale planuri ingenioase pentru a evada din mai multe închisori pe parcursul celor patru sezoane ale acestui serial.

  Maroc este o locație preferată de multe producții străine, mai concret orașul Uarzazate, unde există numeroase studiouri cinematografice, peisaje naturale și o arhitectură tradițională, care face această țară ideală pentru producțiile „istorice”.

  Cel puțin 44 de producții străine s-au filmat în Maroc în 2015 (lungmetraje, scurtmetraje și seriale de televiziune), care au presupus investiții de 366 de milioane de dirhami (aproximativ 33 de milioane de euro).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.