marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Serialul coreean care a „înnebunit” planeta, „Squid Game”, va avea o continuare

  de - | 9 noiembrie 2021, 9:44 PM | Film | Pop Culture

  0

  Creatorul thrillerului coreean „Squid Game” (sau „Jocul calamarului”) a confirmat faptul că serialul Netflix care a fascinat întreaga planetă va avea o continuare.

  Hwang Dong-hyuk, care a și regizat serialul, a vorbit cu Associated Press despre cum a fost primit serialul în întreaga lume, dar și despre dorința fanilor de a vedea o continuare, conform LAD Bible, citat de Știrile ProTV.

  „Va fi într-adevăr un al doilea sezon”, a spus Hwang Dong-hyuk, precizând că a fost atât de mare cererea pentru al doilea sezon, încât producătorii chiar nu au de ales.

  „Am totul în cap chiar acum. Îl planific. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta”, a punctat regizorul.

  „Squid Game” este cel mai vizionat serial din ultimii 14 ani de existență a serviciului de streaming video Netflix, fiind în prezent în vârful preferințelor abonaților din 94 de țări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.