Seria proiecțiilor de la cinematograful din Grădiște se deschide cu „Marea bulgăreală“

  de Special Arad | 19 februarie 2018, 1:04 PM | Cultură | Film

  0

  Prima proiecție de film din acest an de la cinematograful din Grădiște este producția canadiană „Marea bulgăreală“ care scoate în evidență relațiile dintre prieteni în timpul copilăriei.
  Și în acest an Centrul Municipal de Cultură Arad a prograt, în ultima sâmbătă a fiecărei luni câte un film pentru copii la cinematograful din cartierul Grădiște.
  Această proiecție face parte dintr-un proiect pe termen lung al instituției care are ca scop revitalizarea cinematografelor aflate în patrimoniul Municipiului Arad, dar și promovarea în rândul tinerilor a celei de-a șaptea arte.
  „Marea bulgareală“ este o animație 3D, potrivită pentru întreaga familie.
  Filmul va putea fi văzut sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 11.00, la Cinematograful din Grădiște.
  Intrarea este liberă.

  Marea bulgăreală (Snowtime!)
  Gen film: Animație, Comedie
  Durata: 80 min.
  Rating: Audiență generală
  Dublat în limba română

  „Marea bulgăreală“ este o comedie captivantă care vorbște despre speranță și prietenie, explorând relațiile dintre prieteni în timpul copilăriei, și anume: concurența, entuziasmul, solidaritatea și rolul acestora în viața copiilor.
  Pentru a se distra în vacanța de iarnă, copiii dintr-un mic orășel pun la cale o bătaie cu bulgări de zăpadă memorabilă, care îi va antrena pe toți locuitorii într-o competiție și o solidaritate care va rămâne ca cea mai frumoasă amintire din copilăria lor.
  Luke și Sophie, ambii în vârstă de 11 ani, devin liderii echipelor concurente. Oricare echipă care va ajunge să ocupe fortăreața de zăpadă va câștiga.
  Dar, ceea ce începe cu o pură distracție și cu un aer entuziast, duce la un conflict între copii.
  Bucuria este restabilită când toți copiii decid să atace fortăreața mai degrabă decât unul pe celălalt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.