sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Trei localități din Arad primesc peste 42 de milioane de lei proiecte de infrastructură!” (P)

  de - | 16 ianuarie 2024, 5:49 PM | Comunicate contra cost

  1

  Continuă semnarea proiectelor de investiții în infrastructură prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, anunță deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Ministru dezvoltării Adrian-Ioan Veștea a semnat proiecte majore de investiții pentru trei localități din județul Arad: la Pecica vor fi modernizate 43 de străzi, investiție în valoare de 25 de milioane de lei, la Zimand Cuz se realizează o rețea de canalizare menajeră la care se adaugă extinderea canalizării în Zimandul Nou, investiție în valoare de peste 14 milioane de lei iar la Dezna va fi extinsă canalizarea menajeră, investiție de peste 3,9 milioane de lei. 

  „Felicitări primarilor pentru semnarea acestor proiecte. Prin Anghel Saligny sunt finanțate investiții în infrastructură la nivelul localităților, aproape de nevoile cetățenilor. Prin aceste investiții este îmbunătățită infrastructura, sunt realizate servicii mai bune pentru oameni și sunt create noi locuri de muncă. De aceea, investițiile trebuie să rămână o prioritate pentru Guvern”, a spus deputatul PNL Arad, Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.