duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Traficanții de droguri nu pot scăpa de închisoare!” (P)

  de - | 5 martie 2024, 3:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  Camera Deputaților a votat legea numită „2 Mai”, în urma accidentului mortal produs de o persoană aflată sub influența drogurilor, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Legea prevede eliminarea posibilităţii executării pedepsei sub supraveghere, în cazul traficului de droguri de mare risc şi a traficului internaţional de droguri de mare risc. De asemenea, legea prevede și majorarea cuantumului pedepselor pentru aceste fapte.

  „În expunerea de motive, reprezentanții Guvernului au arătat că în anul 2022, 47% dintre traficanții de droguri condamnați au primit închisoare cu suspendare. Consider că este o decizie necesară în contextul în care traficul de droguri este asociat cu numeroase drame, sunt atât de mulți tineri care au de suferit și își compromit viitorul. Consumatorii devin victime ale consumului de droguri, dar cei care fac trafic trebuie sancționați aspru. Cred că această lege vine în sprijinul autorităților care se ocupă cu combaterea traficului de droguri și va contribui la combaterea consumului de droguri și la protejarea tinerilor în mod special”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.