Sergiu Bîlcea: „Sprijinul de la Guvern permite relansarea investițiilor la Arad”

  de - | 17 May 2022, 2:13 PM | Comunicate contra cost

  0

  Asigurarea continuității serviciului de furnizare a căldurii și apei calde, cu sprijinul Guvernului, permite Aradului să ducă sume mai mari de bani în investiții, consideră deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Zilele trecute, Ministerul Dezvoltării a repartizat alte 5,94 milioane de lei Aradului, pentru consumul de gaze în luna februarie. În total, în ultimele luni, Aradul a primit pentru asigurarea căldurii și apei calde peste 40 de milioane de lei din partea Guvernului.

  „Administrația arădeană este degrevată parțial de o povară financiară prin sprijinul din partea Guvernului. Cred că acești bani trebuie orientați spre relansarea investițiilor, în special spre pregătirea și pornirea unor proiecte noi. În acest moment, avem în derulare în diferite faze o serie de investiții începute de administrația Falcă, printre care parcul din Micălaca și modernizarea transportului pe ruta UTA – Aradul Nou, cu pod peste Mureș pe strada Șaguna, pentru care este asigurată finanțarea iar anul acesta au început lucrările. Pe lângă oportunitatea fondurilor europene, sprijinul din partea Guvernului ne permite să ducem bani spre investiții și noi proiecte pe care ni le-am asumat în fața arădenilor și pe care avem toate condițiile să le demarăm: valorificarea Cetății Aradului, remodelarea Bulevardului Revoluției și a Falezei Mureșului”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.