miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Sper că Vinerea Verde va încuraja arădenii să folosească transportul în comun” (P)

  de - | 2 iunie 2023, 2:27 PM | Comunicate contra cost

  0

  Votul dat de consilierii locali pentru gratuitate în zilele de vineri pentru transportul în comun este apreciat de deputatul Sergiu Bîlcea.

  „Am propus Vinerea Verde împreună cu colegii din consiliul local, după modelul din Cluj. Aradul a investit și continuă să investească pentru modernizarea transportului în comun, pentru tramvaie noi și autobuze electrice. În acest fel, crește gradul de confort și avem nevoie de decizii care să încurajeze arădenii să folosească noile mijloace de transport. Treptat, transportul în comun devine nepoluant, dacă va fi folosit de mai mulți arădeni putem contribui la reducerea traficului în oraș, la reducerea timpului petrecut în trafic și la reducerea poluării”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.