vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Rezultatele excepționale la tir ale elevului Luca Joldea, apreciate prin diploma «Arădeni cu care ne mândrim!»” (P)

  de - | 13 aprilie 2023, 5:52 PM | Comunicate contra cost

  0

  Arădeanul Luca Joldea, pregătit de antrenorul Gheorghe Pop, a obținut rezultate remarcabile în finala probei de pistol, la Campionatul European de la Tallinn: medalia de argint la juniori! Performanța sportivului legitimat la Clubul Sportiv Municipal Arad a fost remarcată de deputatul Sergiu Bîlcea, care i-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim!”.

  „Am fost la poligonul în care se pregătește Luca Joldea împreună cu antrenorul Gheorghe Pop, am discutat despre problemele lor specifice și despre problemele mai generale ale sportului. Cred că trebuie să facem mai multe pentru a atrage finanțare pentru toate ramurile sportive și pentru a da șanse sportivilor talentați la rezultate cât mai bune. Luca este și elev la o școală bună, la Colegiul Economic, are Bac-ul anul acesta, am cunoscut un tânăr ambițios și serios, pasiunea pentru tir i-a fost transmisă de tatăl său și cultivată de clubul arădean. Desigur, ambiția este aceea de a avea continuitate în rezultatele bune și de a ajunge acolo unde dorește fiecare sportiv, la Olimpiadă! Prin diploma acordată, am vrut să îi spunem «Mulțumesc!» lui Luca, antrenorilor, părinților pentru rezultatele obținute pentru Arad, pentru România. Cred că este un exemplu care inspiră și care arată că putem obține performanțe la nivel internațional!”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.