miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „PNL a dat mandat consilierilor municipali să voteze un buget axat pe investiții!”

  de Mihai Todoca | 1 februarie 2023, 12:25 PM | Comunicate contra cost

  0

  Bugetul pentru anul 2023 a fost principalul subiect în dezbatere în cadrul Biroului Municipal PNL Arad. Primarul Călin Bibarț și viceprimarul Lazăr Faur au prezentat construcția bugetară pentru acest an, după care proiectul de buget a intrat în analiza liderilor PNL.

  „Investițiile sunt prioritatea bugetului Aradului: aceasta a fost concluzia dezbaterii în Biroul Municipal PNL. A fost o discuție pozitivă, în care am analizat sursele de venit și oportunitățile pe care le avem pentru a schimba în bine orașul. Capacitatea de a atrage fonduri europene pentru investiții și reforme este esențială și trebuie să constituie o prioritate. În jurul Aradului au loc investiții mari din fonduri europene care sprijină dezvoltarea municipiului: drumul expres Arad – Oradea, centura de sud-est, calea ferată Arad – Timișoara – Caransebeș. Bugetul local trebuie să utilizeze fondurile europene pentru proiecte mari de investiții, pentru soluții de trafic, reamenajarea falezei Mureșului, parcuri, să pregătim investiții pentru valorificarea Cetății Aradului, în general pentru proiectele pe care ni le-am asumat în fața arădenilor. Consilierii municipali PNL au primit mandat să voteze pentru un buget orientat spre investiții care înseamnă servicii mai bune pentru oameni și susținerea locurilor de muncă!”, a spus Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.