duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Plăți de 248,7 milioane de lei pentru motorina agricultorilor”

  de - | 17 noiembrie 2022, 12:54 PM | Comunicate contra cost

  0

  Guvernul a acordat ajutorul de stat pentru motorina utilizată de agricultori în perioada iulie – septembrie, anunță deputatul Sergiu Bîlcea. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) plătește 248,7 milioane de lei pentru agricultori.

  „Avem în total 17.525 de beneficiari, 152.608.742 de litri de motorină cu acciza redusă. Este o sumă mare de bani cu care Guvernul vine în sprijinul unui sector cheie al economiei, într-o perioadă dificilă pentru toată lumea. Seceta și criza energetică au afectat acest sector, cu consecințe asupra tuturor consumatorilor. Sprijinul acordat de Guvern este astfel binevenit și așteptat de toți agricultorii”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.