sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Investițiile în stadionul Franscis Neuman, un pas necesar”

  de - | 9 noiembrie 2022, 11:04 AM | Comunicate contra cost

  0

  Votul consilierilor locali pentru continuarea investițiilor la stadionul Francisc Neuman a fost apreciat de deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad. Acesta a susținut de mai multe ori necesitatea rezolvării unor probleme fie pentru corectarea unor deficiențe, fie pentru noi dotări care să respecte cele mai înalte standarde stabilite de forurile specializate.

  „Aducerea stadionului Francisc Neuman la standarde internaționale este un obiectiv pentru care insist în mod deosebit. Împreună cu viceprimarul Lazăr Faur, am stabilit pașii care trebuie realizați iar astăzi am avut un vot pozitiv din partea consilierilor municipali pentru refacerea gazonului, reconfigurarea canalizării și sistemul de ventilație la tribuna A. Sper ca investiția să fie etapizată și executată corect și să avem un stadion care să permită continuarea integrării în circuitul internațional. Sperăm să avem aici jocuri ale naționalei mari și alte evenimente sportive care să aducă Aradul în prim plan, dar în primul rând să oferim cele mai bune condiții pentru echipa noastră de suflet, UTA!”, a declarat Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.