joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Investiții pentru un oraș verde”

  de - | 27 octombrie 2022, 4:51 PM | Comunicate contra cost

  0

  Aradul trebuie să accelereze investițiile pentru un oraș verde, nepoluat, a afirmat președintele PNL Municipiul Arad, deputatul Sergiu Bîlcea în cadrul conferinței de presă organizate la CTP împreună cu viceprimarul Lazăr Faur.

  „Investițiile în transportul comun despre care a vorbit viceprimarul Lazăr Faur sunt o parte a conceptului mai mare, de oraș verde, pentru care ne-am asumat responsabilitatea în fața arădenilor în 2020. Avem în construcție cele două parcuri, în Micălaca zona 300 și pe Mărului, trebuie să continuăm cu amenajarea Falezei Mureșului și cu reconfigurarea centrului Aradului, prin investiții susținute de fonduri europene. În toate aceste investiții trebuie să integrăm concepte care încurajează un mediu sănătos: piste de biciclete, zone pietonale, terenuri de sport, spații de agrement ferite pe cât posibil de traficul poluant. Cred de asemenea că trebuie să continuăm amenajarea spațiilor mici, dar cu impact asupra aspectului orașului, inclusiv prin parteneriat cu mediul privat și societatea civilă, după modelul valorificării parcului Bujor Buda. Direcția stabilită pentru fondurile europene susțin tranziția verde și transformarea spațiilor publice pentru un stil de viață mai sănătos”, a declarat Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.