Sergiu Bîlcea: „Investiții de 1,1 miliarde aproape de arădeni”

  de - | 11 iulie 2022, 1:12 PM | Comunicate contra cost

  0

  Arădenii beneficiază de investiții de peste 1,1 miliarde de lei, prin Programul Anghel Saligny. Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării prin acest program pentru județul Arad a fost finalizată, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  „Fondurile europene rezolvă problema investițiilor mari, așa cum este drumul expres Arad – Oradea sau centura de sud-est. Programul Anghel Saligny este gândit pentru a aduce banii aproape de cetățenii din fiecare localitate, pentru a finanța investițiile cele mai importante pentru comunitățile locale. Administrațiile locale din Arad au solicitat fonduri pentru drumuri, școli, grădinițe și alte obiective importante pentru fiecare localitate. Acest program este sprijinit de primari indiferent de culoarea politică pentru că vine să ajute dezvoltarea locală, mai aproape de nevoile fiecărui cetățean. Astăzi când vedem lista obiectivelor, putem spune că am avut dreptate în disputa cu USR, care a vrut să blocheze acest program de finanțare. Este important să spunem că în afară de proiectele realizate, sume mari de bani merg în economia privată și susțin locurile de muncă”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  Prin Programul Anghel Saligny, în județul Arad sunt finanțate 110 obiective de investiții, în valoare totală de 1.186.710.968,12 lei.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.