miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea, deputat PNL: „Macea și Zărand au semnat la București contracte în valoare de 34 de milioane de lei” (P)

  de - | 10 aprilie 2024, 3:55 PM | Comunicate contra cost

  0

  Astăzi s-au semnat noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Deputatul Sergiu Bîlcea a fost alături de primarii din Arad care au beneficiat de aceste fonduri, precum Dudaș Gheorghe, primarul Zărandului, dar și primarul comunei Macea, Ciprian Gheorghe Otlăcan. Prin acest program, o sumă în valoare de 18.750.000 lei merge către extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare menajeră în localitatea Macea, iar 15.000.000 lei vor fi folosiți pentru extinderea canalizării în Zărand.

  „Salut aceste investiții și felicit primarii celor două comune care au accesat fondurile. Încă o dată, vedem cât de benefic este să ai curaj să accesezi bani care sunt destinați pentru dezvoltare și modernizare și care aduc acum rezultate concrete și în comunitățile arădene Macea și Zărand”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.