marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea, deputat PNL: „Investiții mari în infrastructură la Beliu și Brazii” (P)

  de - | 27 martie 2024, 2:56 PM | Comunicate contra cost

  0

  Două comune din județul Arad, Beliu și Brazii, au semnat contracte importante pentru infrastructură, prin programul național Anghel Saligny, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  „Pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă în comuna Beliu sunt alocate peste 5,9 milioane de lei, iar pentru reabilitarea drumurilor comunale în comuna Brazii sunt prevăzute 8,65 milioane de lei. Aceste investiții ajută la asigurarea unor nevoi de bază ale cetățenilor, la crearea locurilor de muncă și la condiții mai bune pentru atragerea investitorilor. PNL susține investițiile care produc dezvoltare și administrațiile capabile să deruleze proiecte. Felicitări primarilor pentru fondurile obținute, sper să înceapă repede lucrările, iar fondurile să fie utilizate cu succes pentru cetățeni”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

  Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.