duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „De azi se fac plăți cu cardurile de energie!”

  de - | 21 februarie 2023, 4:58 PM | Comunicate contra cost

  0

  Cardurile de energie pot fi folosite începând de astăzi pentru plata facturilor, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  „Beneficiarii care au primit deja cardurile le pot folosi, este vorba despre prima tranșă în valoare de de 700 lei. Banii pot fi utilizați pentru a plăti facturi curente ori restante la electricitate, gaz sau încălzire, inclusiv termoficare în sistem centralizat. Oamenii cu venituri sub 2000 de lei, pensionari sau persoane asistate social, primesc această formă de sprijin, printr-un proiect finanțat din fonduri europene. Pe parcursul unui an, beneficiarii vor primi 1400 de lei în două tranșe. A doua tranșă se va plăti în luna septembrie, banii pot fi folosiți până în ultima zi a anului. Este un program binevenit care ajută persoanele vulnerabile, cu venituri mici, cele mai grav afectate de creșterea costului cheltuielilor de întreținere pe fondul crizei energetice”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

  Plățile pot fi efectuate online, la orice oficiu poștal, direct la poștaș sau online pe site-ul Poștei Române.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.