duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Canalizare pentru comuna Olari prin fondurile Anghel Saligny” (P)

  de - | 30 aprilie 2024, 9:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  Astăzi, la București, Petru Răuț, primarul comunei arădene Olari și  Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației au semnat contractul de finanțare pentru rețeaua de canalizare cu stație de epurare în Olari. Un proiect în valoare de 15 milioane de lei care va contribui la o viața mai bună pentru arădenii din comuna Olari. La semnarea contractului a participat și deputatul PNL, Sergiu Bîlcea:

  „Da, construim! Localitatea Olari are un potențial uriaș de dezvoltare. Răuț Petru, primarul comunei Olari din județul Arad și-a propus să finalizeze cât mat multe proiecte pentru modernizarea comunei, iar un pas este și obținerea unei finanțări prin programul național Anghel Saligny pentru canalizare”.

  Prin Programul Anghel Saligny localitățile primesc fonduri de la Guvern pentru a îmbunătăți condițiile de viață pentru oameni: drumuri, trotuare, apă, canalizare sau renovarea unor clădiri publice.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.