Sergiu Bîlcea: Asfalt nou de la Arad la Horia, până la finalul lunii

  de Special Arad | 2 septembrie 2020, 1:52 PM | Administraţie

  1

  Comunicat. Consiliul Județean Arad continuă asfaltarea pe drumul județean Arad-Șiria-Pâncota.

  „Îmi doresc ca până la sfârșitul lunii septembrie să circulăm de la Arad la Horia pe primul strat de asfalt, în regim de șantier. Mă bucur că lucrările avansează într-un ritm bun. În prezent se lucrează pe toți cei aproape 100 de kilometri de la Arad la Moneasa. Este vorba despre șantierele Arad-Șiria-Pâncota, Pâncota-Buteni, Bârsa- Sebiș-Moneasa”,  declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

  Tronsonul Arad-Șiria-Pâncota, în lungime de 30 de kilometri, este modernizat din temelii, cu finanțare din fonduri europene. Valoarea lucrării este de 72 de milioane de lei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tu vrei să ne demonstrezi că ești mai bun ca diriginte de șantier decât de vice? Foarte bine dă-ți deminisa din funcția de acum și fă-ți un cont de FB ca diriginte de șantier. Și Ceaușescu era cel „ mai dăștept” de pe tarla și cred că ști ce a pățit? Ai grije că-i pășești pe urme! Tu parcă erai și cel mai „Mare luptător Anticovid” și cel mai mare Milostiv cu Ajutoarele din bani publici. Mă da ce universal ești „țărănoiule”! Cine te-a învățat? Ando? … sau DOCTORUL în comunicare? Fi cinstit și divulgă-ne adevărul. Ști să grăești adevărul?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.