joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Aradul trebuie să accelereze ritmul investițiilor pentru a folosi fondurile europene”

  de - | 6 septembrie 2022, 12:17 PM | Comunicate contra cost

  0

  Fondurile europene pot ajuta la dezvoltarea puternică a Aradului în următorii ani, consideră deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Acesta susține că ritmul proiectelor trebuie accelerat, pentru a ne integra în PNRR și POR.

  „În acest moment, se lucrează în Arad la investiții din ciclul financiar 2016 – 2021, dar este nevoie de o strategie care să conducă Aradul într-o nouă etapă și să ofere încredere arădenilor în orașul lor. Evoluează lucrările la podul peste Mureș pe strada Șaguna și modernizarea transportului între UTA și Aradul Nou, la parcul din zona 300 și la parcul de pe strada Mărului, continuă achiziționarea de tramvaie, dar acestea sunt proiecte demarate cu ani în urmă. Aradul așteaptă noi proiecte mari, pentru care putem să utilizăm fondurile europene și pentru care PNL și-a asumat responsabilitatea în fața arădenilor. Avem în proprietatea municipiului Cetatea Aradului, cu un potențial uriaș pentru orașul nostru, avem nevoie de decizii clare, repede, pentru a nu rata fondurile europene disponibile. Reabilitarea Falezei Mureșului și regândirea Centrului orașului sunt priorități asumate, dar proiectele nu merg în ritmul în care ne dorim. PNL a primit votul arădenilor în 2020 și vrem să realizăm toate obiectivele propuse atunci comunității locale. Insistăm ca Primăria Arad să accelereze ritmul investițiilor pentru a ne respecta angajamentele asumate”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.