joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Arădenii din Vlaicu s-au bucurat de Caravana Sportului!” (P)

  de - | 19 iunie 2023, 7:10 PM | Comunicate contra cost

  0

  Caravana Sportului Arădean a poposit sâmbătă în cartierul Aurel Vlaicu. Cluburile sportive au oferit demonstrații, activități și îndrumare participanților. Un număr mare de copii și părinți au răspuns invitației la sport și au petrecut câteva ore agreabile la acest eveniment.

  „Familii și copii din carterul Aurel Vlaicu s-au bucurat de sport și mișcare la Caravana Sportului Arădean! Au fost câteva ore minunate, în care copiii și familiile lor s-au familiarizat cu oferta cluburilor sportive. Îmi doresc ca mulți dintre ei să facă pasul spre sportul de performanță, pentru o viață sănătoasă și disciplinată. Vacanța de vară este prilejul potrivit pentru a descoperi sportul preferat. Caravana poposește săptămâna viitoare în cartierul Alfa. Vă așteptăm!”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea, inițiatorul proiectului.

  Caravana Sportului Arădean este un eveniment organizat de Consiliul Județean și Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Anul a acesta este în desfășurare a doua ediție. Au avut loc deja întâlniri în cartierele Micălaca (parcul Orizont) și Aurel Vlaicu (parcare Kaufland). Ultimul popas va fi făcut sâmbătă 24 iunie, între orele 12 și 16, în parcul din cartierul Alfa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.